Hairani 's FotoPage

By: Hairani Ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 12-Apr-2010 14:05 Email | Share | | Bookmark
Perkahwinan Anak sahabat Atuk & nenek di Sanggau, Indonesia

Cincin tunang
Pengantin
Me & Pengantin
View all 16 photos...
Ini 1st timelah aku jejak kaki bumi Indonesia. tempat yang kami pegi ni takde flight. cume ade bas atau pandu sendiri........Ya Allah..... ........jalan kat sane teruk giler....lobang sane sini.....dalam van dok melambong sampai kepala pun benjol...... ....sakit giler....sesampai je rumah bakal pengantin ade upacara menghantar hantaran pertunangan.....tak sempat mandi, badan bau macem....terus je ikut acara. Dah selesai, baru lah kitorang check in hotel.......bilik besar tu......muat 6 org......baru je nak rehat badan.....lepas isya' ade lak acara berinai........tak habis penat badan lagi ni.....dah kene pegi lagi.....sebab kete dah tunggu kat depan hotel .......esok nye pulak, pagi tu akad nikah, petang lak reception....penat o.....tak cukup rehat


Thursday, 7-May-2009 14:30 Email | Share | | Bookmark
China

Summer Palace
 
Throne
View all 11 photos...
Sebelum bertemu dengan mak di KL, Mak pergi ke China dari 9hb - 15hb April hari tu. Dia kate kat sane masih sejuk bile time malam....hidung berdarah kuang kuang kuang.....tapi dalam sakit macam tu....sempat gak dia pegi shopping sakan ....Adelah dia ambik gambar....tapi yang di ambik bukan gambar dia, tapi gambar tempat tu je...bile di tanye kenape tak ambik gambar sendiri......dia jawap "aku bukan nak jadi model macam korang"...


Thursday, 7-May-2009 14:12 Email | Share | | Bookmark
A Trip to Melaka

 
 
Kubu
View all 6 photos...
Pada 16hb April buat pertama kali nya Yanni menjejakkan kaki di bumi Melaka. Memang seronok sangatlah pegi ke sana....dapat tengok barang bersejarah....best giler....tapi yang sedih nya bila tengok Masjid kat Melaka. Di depan dan di belakang Masjid Kampung Kling (Masjid bersejarah), ade pulak orang menjual babi ...terang-terang pulak tu....Ya Allah...sedih betul tengok pemandangan yang yak sepatutnya tu ....ke mana pergi nya lah agak nye orang Melayu yang di agung-agungkan di Melaka tu.....Kebanyakan orang yang tinggal di kawasan yang bersejarah adalah orang Cina.


Saturday, 13-Sep-2008 17:12 Email | Share | | Bookmark
Teambuilding at Santubung Resort, Sarawak (23 -24 August 2008)

Seat & Relax
Di belakang tu ha
Selamatkan Mervin
View all 10 photos...
Dah lame giler agaknye tak upload atau published ape-ape kat fotopages...Baru sekarang ni ha nak teringin lah pulak update ape yang patut . Gambar yang ade ni semua di ambil waktu Teambuilding kat resort di Kuching, Sarawak.... . Seronok and penat giler. Mane taknye....Dah pagi ada aktiviti....Malam tu pun buat aktiviti jugak...Karaoke sampai sakit tekak . Besok nye balik je tengahari tu ke rumah...terus je tido... ...


Monday, 4-Feb-2008 13:32 Email | Share | | Bookmark
Ayoyo!!!!!!!!!!!!

Lama giler tak update ape-ape kat dalam blog ni. Dah takde mase sangat.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net